Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea 2019Concursuri

Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea 2019

Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea

Sâmbătă, 1 Iunie 2019, în orașul Tăuții Măgherăuș a avut loc Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea 10km, eveniment care face parte din calendarul Federației Române de Atletism și organizat de Clubul Sportiv Școala Alergării CSSA în parteneriat cu Primăria Tăuții Magherăuș.

Dragi atleți masters vă mulțumim pentru clipele oferite, sunteți un exemplu minunat de ambiție și dovada vie că sportul se practică indiferent de vârstă! A fost o deosebită plăcere să vă privim alergând cu zâmbetul pe buze, să ne împărtășiți din experiențe și să legăm prietenii. Sunteți minunați și asta a făcut ca efortul nostru depus în realizarea evenimentului să fie pe deplin meritat. Noi, Clubul Sportiv Școala Alergării CSSA, așteptăm să ne revedem cu drag.

Dorim să le mulțumim pe această cale organizatorilor locali și sponsorilor noștrii pentru amabilitatea și bunăvoința de care dau dovadă, pentru ca atleții master să se poată bucura de participarea la un astfel de Campionat Național organizat în cele mai bune condiții de desfășurare.

Cuvintele nu pot uneori să exprime totul, așa că lăsăm loc pozelor să transmită povestea mai departe!

4 comentarii la „Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea 2019

    1. Îmi cer scuze pentru răspunsul întârziat datorat zilelor libere. Pentru a vizualiza rezultatele pentru proba de marș, trebuie să parcurgeți pagina până în partea de jos, unde am evidențiat secțiunea cu roșu (trebuie să faceți mai mult scroll).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *