EchipăGeneral

Adrian Temian

Școala Alergării - Adrian Temian

Asta e pentru cei cărora corporația le mănâncă viața, unde statul pe scaun cu spatele încovoiat e sport național.

Școala Alergării - Adrian TemianAdrian Temian, un soț și tată responsabil vă poate da cu ușurință lecția vieții, și chiar nu-i cazul să mergeți la un TEDex ca să găsiți sensul vieții sau un public speaker care să vă motiveze să prindeți viață! Că în final, e doar o motivare de scurtă durată, ca un drog, deci, tot cu mintea voastră trebuie să luptați ulterior, tot cu voință și răbdare trebuie să abordați lucrurile.

Temi, că așa-i spunem noi, e omul care a bătut țara în lung și-n lat, care zbura cu avionul săptămânal (și cine face asta cunoaște repercusiunile asupra organismului), la care mai adaugă mâncatul pe fugă, stresul, ședințele și faptul că e soț și tată! Cam acesta e scenariul pe care construim povestea.

Școala Alergării - Adrian TemianA lăsat orice lamentare și lucru care ar fi putut să-l oprească din visul lui, a luat deciziile cu încredere și a muncit până la ultima picătura. Omul ăsta radiază fericire, are o familie incredibilă, susținerea e reciprocă în tot ceea ce fac și asta se vede. Temi e indiscutabil un TEAM PLAYER! Ai putea merge cu el la război sau într-o competiție, nu te va dezamăgi, nu te va abandona, ci din contră, va scoate tot ce-i mai bun din tine și din echipă. Nu-i ușor să ai un job, să fi soț și mai presus de orice să ai grijă de copil, să-l crești corespunzător să te asiguri că are activități extraculiculare. Și aici mă refer la adevăratele activități extracuriculare, nu la conexiunea de internet și play game! Alea unde copii învță lucruri noi, se dezvoltă prin diferite metode, atât în grup cât și singur.

Exercițiu: vizualzează tot ce am scris mai sus că faci într-o zi! Îți mai rămâne timp, ce faci cu el? Normal, te odihnești, stai la TV, etc.

Temi vine la antrenamente, aleargă, înoată, merge cu bicicleta. E acel efort zilnic fără de care mintea nu poate lucra limpede, aceea doză de adrenalină și bună-dispoziție care trebuie să fie nelipsită din viața noastră. Omul a terminat renumitul concurs Transfier, adică un Ironamn dar o variantă adaptată României. Bun, Tranfier, adică 1.9Km înot în lacul Vidraru, 90km de bicicletă pe Transfăgărășan, urmat de 21km de alergare și concurs care se încheie cu urcarea a 392 trepte. Ei bine, eu deja respir greu și parcă resimt o febră musculară, doar prin descrierea acestui eveniment.

Oameni buni, acest concurs a fost terminat de către Adrian Temian, a învins orice gând, orice oboseală și orice crampă musculară, ca să-și îndeplinească visul! Și a ajuns la finish, după un efort absolut incredibil. La această performanță, adăugați o mulțime de concursuri de alergare montană și pe șosea și veți avea o imagine clară despre acest om de fier și team player!Școala Alergării - Adrian Temian

Temi, ai parte de toată admirația noastră și îți mulțumim pentru tot ceea ce ne împărtășești!

Ține de noi să schimbăm lucrurile! Dacă vrei să fii cool, fii ca Temi! It’s not easy, but will worth it!

Așa că hai să ne cunoști în Parcul Regina Maria, ora 18:00!

Profil complet: Adrian Temian

Școala Alergării - Adrian Temian
Școala Alergării – Adrian TemianLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *