EchipăGeneral

Daniel Murczko

Școala Alergării - Daniel Murczko

Societatea din ziua de azi ne învață să ne dorim cât mai multe, să avem parte de prestigiu și admirașie, căutăm aprecierile altora cu disperare, pe care le cuantificăm în like-uri și follow-eri, dar nu ne învață un lucru extrem de util: implicarea!Școala Alergării - Daniel Murczko

Murczko Daniel, pe scurt, Danica, e omul care a înțeles că indiferent de ceea ce faci, fără implicare nu obții rezultate, nu zâmbești, nu ești fericit și mai presus de orice, nu ai satisfacția lucrului bine făcut.

E simplu să găsim o scuză, poate cel mai la îndemână lucru posibil în ziua de azi. Însă e enorm de greu să luptăm cu aceea voce din capul nostru care ne spune: nu pot, nu vreau, mă doare, nu vei reuși, mi-e lene, etc..acolo e efortul pe care noi trebuie să-l facem, acolo e lupta zilnică cu mintea noastră pe care noi trebuie să o câștigăm, ca ulterior să ne recâștigăm pe noi.

Școala Alergării - Daniel MurczkoDanica, pe cuvânt dacă l-am auzit vreodată să se plângă că nu poate alerga, că îl doare splina, că vede stele verzi sau te mai miri ce scuze poate găsi mintea noastră. Familie, copii, job, toate cu devotament extraordinar, cu o implicare așa cum societatea noastră din păcate, cunoaște tot mai puțin. O fire calmă, zâmbitoare dar cu o privire care îți transmite un sentiment aparte, omul ăsta e combativ , e un luptător adevărat, el are în sânge bine cunoscuta replică: quiting is not an option! Ăsta e sentimentul care privirea lui ți-l transmite, fie că vorbim de o muncă în echipă sau un curs, Danica e ALL IN!

Un om sănătos, împlinit și mândru de realizarile lui, atât în plan personal cât și sportive, care a făcut tot posibilul să găsească acel echilibru în viață și care vine la antrenamente negreșit. Danica are o viteză fantastică, n-ai zice că posedă atâția cai putere, dar vă rog să mă credeți, colegul nostru e rapid de tot! Cu un program fantastic în ceea ce privește alergarea, cu rezultate excepționale obținute în țară cât și peste hotare, la concursuri de alergare pe șosea, trail, skyrace sau vertical, Danica ne face mândri. Am putea enumera o sumedenie de rezultate avute însă am să mă limitez la ultimul rezultat. Loc II la Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea 10k, cu un timp excepțional! (you better google it)  😊Școala Alergării - Daniel Murczko

Și noi ne mândrim cu el. Pentru ca fiecare coleg în parte din Școala Alergării, are povestea și viața lui, cu toții luptăm să ne îndeplinim un vis, facem sacrificii ca să avem timp pentru noi și să fim fericiți. Iar când vezi astfel de oameni ca Danica, ți-e mai mare dragul să pui osul la treabă, să lași la o parte orice scuză sau prejudecată.

E om ca noi toți, îi place prăjitura, slănina cu ceapă și poate un pahar de horincă din când în când, asta dacă ai căutat deja scuze să nu ieși la alergat, ei bine, nu prea mai ai. Dacă Danica poate, sigur poți și tu!

Danica, jos pălăria pentru tot ceea ce faci și reprezinți! Îți mulțumim că faci parte din Școala Alergării și ne ajuți să ducem povestea mai departe!

Profil complet: Daniel Murczko

Școala Alergării - Daniel Murczko
Școala Alergării – Daniel Murczko

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *