EchipăGeneral

Flori Nenestean

Școala Alergării - Flori Nenestean

Mii de români se trezesc zilnic cu noaptea în cap, dar nu ca să intre în fabrică și nici ca să prindă avionul , ci ca să aibă mai mult timp pentru familie, să-și păstreze mintea limpede, să înceapă ziua mai activ sau pur și simplu ca să învețe ceva nou.

Școala Alergării - Flori NenesteanUnii au afaceri proprii, lucrează într-un domeniu creativ sau sunt profesori .Ei fac parte din Club Sportiv Scoala Alergarii CSSA.

Însă azi e despre ea, Flori, Flori Nenestean. E colega noastră pentru care alergarea înseamnă doza zilnică de energie, acel moment al zilei pentru care arzi de nerabdare și îți dorești să vină cât mai repede.

Pentru Flori, orice alergare pe șosea sau trail, distanță scurtă sau lungă, este acea șansă prin care își croiește un destin, se descoperă ori pur și simplu e fericită și zâmbitoare.

Fata asta e combinația perfectă de seriozitate, devotament și sarcasm. N-ai cum să te plictisești cu ea și când auzi cât lucrează, te mai miri când are timp să-și facă antrenamentele?!?! Veșnic veseală și zâmbitoare e capabilă să îți dea o stare de liniște și bună-dispoziție cât ai clipi, dar la fel de bine te poate provoca la un antrenament de anduranță ori viteză, your choice! Dar vă spun de la început, fata asta a alergat mai mult de 40 de maratoane până acum, deci alegeți înțelept !! 😊

Școala Alergării - Flori NenesteanCând te uiți la medalii care atârnă, și-s multe vă rog să mă credeți, n-ai cum să nu te întrebi: când aleargă??? Cu un program de muncă atipic, care în mod normal este de 8 ore, dar la fel de bine poate să fie și 16 ore, Flori știe un lucru: rezultatele nu vin fără muncă, continuitate și perseverență.

Cu noaptea-n cap sau ore târzii, își face antrenamentele dictate de Ana Hecico și nu pune la îndoială drumul pe care-l parcurge de la alergările zilnice la rezultatul final, încrederea e 100%. Se bucură de antrenamente, ia totul pas cu pas și găsește fericire în ceea ce face, floarea noastră știe să se bucure cu adevărat de micile plăceri ale vieții. Munca titanică și disciplina, sunt cuvinte la ordinea zilei în tot ceea ce intreprinde și asta e demult un stil de viață, iar noi cu toții o admiram. Uneori cuvintele sunt de prisos să descrie sacrificiile pe care unii oameni sunt dispuși să le facă ca să-și atingă un țel. Școala Alergării - Flori NenesteanMunca de peste ani, sacrificiile, atitudinea față de ea însăși și societate, implicarea dublate te răbdare, o vor scoate în viață acolo  unde visează și crede cu adevărat că poate să ajungă. Noi spunem că ultimul rezultat, cu adevărat lăudabil și remarcabil, Locul III la Campionatul Balcanic de Alergare Montană. Da, știu că am să mă repet, Locul III la Campionatul Balcanic de Alergare Montană, dar o fac intenționat. Este componentă a Lotului Național de Alergare Montană și a reprezentat România, ne-a reprezentat pe noi toți.

Flori este un sportiv amator, lucrează în mod constant mai bine de 10 ore zilnic, și ajunge să aibă astfel de rezultate, care nu-s pur întâmplătoare! Așa, poate conștientizăm cu toții că trebuie să găsim un echilibru în viață, că nu trebuie doar să muncim, să ne vindem sufletul, trebuie să facem sport, să prindem viață!

Școala Alergării - Flori NenesteanIndiferent că vorbim de alergări în țară sau în străinătate, Flori a noastră a bătut lumea în lung și-n lat, să trăiască, să viziteze, să alerge, să descopere locuri noi. A îmbinat utilul cu plăcutul și are o groază de experiențe și povești să vă împărtășească. Depinde de voi dacă vreți să o ascultați și reușiți să o găsiți. Dacă-i la alergat, atunci baftă multă. Greu să o prinzi din urmă și cum îi place să alerge pe coclauri, poate e prin Sighet sau la fel de bine undeva lângă vecina Ucraina pe ceva cărări. Your choice!

Fata asta, înflorește zilnic, ar trebui să-i urmăm exemplu!

Flori, ne înclinăm în fața ta, ești admirabilă și cunoaștem cu toții munca depusă de tine! Îți mulțumim pentru omul care ești, doza zilnică de veselie și inspirație! Toată considerația din partea Scoala Alergării!

PS: Flori, ești invitata noastră specială la Ediția cu nr.34 a Crosului Castanelor !!!

Profil complet: Flori Nenestean

Școala Alergării - Flori Nenestean
Școala Alergării – Flori Nenestean

Un comentariu la „Flori Nenestean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *