EchipăGeneral

Waldemar Vaum

Școala Alergării - Waldemar Vaum

În ziua de astăzi, în care majoritatea ne petrecem timpul în fața televizorului, a calculatorului sau a unui smartphone, prinși în această realitate virtuală, există oameni care aleg să își trăiască viața altfel.

Școala Alergării - Waldemar Vaum Zilnic, găsim oameni în plină mișcare, în săli de forță, bazine, parcuri sau în competiții care le testează rezistența organismului și prin care oamenii încearcă să se descopere, redefinească, prin ambiție și determinare. Waldemar Vaum este unul dintre acei oameni care a decis să facă din sport un mod de viață.

Lăsăm la latitudinea voastră să alegeți orice anotimp și condiții meteo cât mai potrivnice, surpriză!!! Valdi face mișcare. Primăvara, vara sau toamna, soare, ploaie, vânt, alergarea, bazinul sau bicicleta îi oferă alternativa zilnică de antrenament, voie bună și consecvență. Iarna? No problem! Valdi este la ski de tură sau alergare!

Școala Alergării - Waldemar Vaum Este genul de om care știe tot timpul ce vrea și este implicat 100%, fără excepție.  Este determinat, concentrat și conștient că rezultatele vin cu multă muncă, obiective clar stabilite și devotament. Nu ai cum să nu admiri un astfel de om, care pe lângă îndatoririle obișnuite, job și viața de familie, își face timp în fiecare zi pentru antrenamente! What’s your excuse?

Fie că vorbim despre trail running sau alergarea pe șosea, are numeroase curse de semi-maraton și maraton cu clasări pe podium și timpi remarcabili pentru un amator. Valdi ne demostrează nouă, tuturor, că niciun om nu are limite, totul este în capul nostru. Dacă îți dorești să faci lucruri mărețe cu adevărat, ești dispus să muncești, să oferi totul și să fii disciplinat, indiferent despre ce vise vorbim, acestea devin realitate!

Școala Alergării - Waldemar Vaum Valdi îți transmite putere și calm. Cum așa? Hai să nu fim surprinși! Omul a terminat mai multe concursuri full Ironman Triathlon, atât în țară cât și în străinătate. Ce este un Ironman Triathlon? Poi nimic mai mult decât o succesiune de 3 probe sportive: 3.8km înot, 180km bicicletă și 42.2km alergare pe șosea. Toate acestea într-un timp limită de 16 ore !!! Dacă vă ia amețelea doar văzând aceste cifre, atunci vă rugăm să vizualizați timpii lui Valdi. Performanțele lui sunt grăitoare, și nu uitați, este un sportiv amator.

Valdi! Ești confirmarea că eforturile depuse de CSSA, prin implicarea în societate, competițiile  de alergare create  și stabilirea antrenamentelor până la cel mai mic detaliu, sunt drumul corect pe care ne dezvoltăm! Ai evoluat atât de frumos și constant, nu putem decât să te admirăm și să-ți urăm baftă pe mai departe!

Noi, colegii din Clubul Sportiv Școala Alergării CSSA îți mulțumim pentru prietenie și încrederea în antrenorul Ana Hecico!

Și da, azi Valdi are antrenament în Parcul Municipal Regina Maria, ora 18:00. HEP HEP !!! J

Profil complet: Waldemar Vaum

Școala Alergării - Waldemar Vaum
Școala Alergării – Waldemar Vaum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *