EchipăGeneral

Un vis, zero scuze!

Școala Alergării - Ana Hecico

Se încheie încă un an, unul plin de evenimente, plăcute și mai puțin plăcute, încununat de succes dar cu multe învățături.

Școala Alergării și-a propus să aducă o schimbare, aceea de a scoate cât mai multă lume la mișcare, să ofere speranța unei societăți aflate în amorțeală, plină de ego și individualism, materialistă și fără grijă față de semeni, o societate care uită să lase ceva în urma generațiilor minunate de copii care ne succed.

Ea, Ana Hecico, a crezut, crede și o să creadă în continuare în proiectul Școala Alergării, în faptul că trebuie să oferi ceva, să schimbi mentalități, indiferent de puținul pe care-l ai, schimbarea începe cu tine! Drept dovadă, competiții uitate în istoria țării sau a județului, au fost scuturate de praf, scoase la lumină, apreciate și încurajate să se dezvolte. Sportivi profesioniști sau amatori au putut participa în acest an la Campionatul Național de Marș și Alergare pe Șosea 10km sau Crosul Castanelor, iar bucuria ei, a fost faptul că enorm de mulți tineri, au ales să participle la aceste competiții, să alerge armonios, să învețe ce înseamnă să fii competitiv și combativ, să zâmbească, să socializeze, să lege prietenii.
Energia acestui om, e aceea grupă de copii pe care o vezi în fiecare zi în Parcul Municipa Regina Maria la antrenament, de fericirea lor, de competițiile și cantonamentele la care au luat parte, cât și a grupei mai mari de alergători care prin încrederea ei și antrenamantele foarte bine structurate au cucerit nenumărate podiumuri la competițiile naționale de alergare pe șosea și trail, cât și la competițiile internaționale de alergare și Ironman!
Într-un an în care bucuriile sportive au fost umbrite de evenimente sumbre, un rămas bun dureros și câteva mii de km între două suflete , și-a păstrat zâmbetul, ambiția și a continuat să meargă mai departe, să creadă în Școala Alergării și în toți cei care îi sunt alături și să lupte mai departe. Nu a abandonat, nu a capitulat și ne-a predat o lecție de speranță și încredere. Exercițiu: tu ce ai oferit societății în acest an, fără avea un beneficiu material?

Ana, îți mulțumim că ne primești în această familie a Școlii Alergarii, îți mulțumim că nu te-ai retras atunci când ți-a fost greu și ne-ai permis să îți fim alături, că ne-ai susținut necondiționat deși dificultățile întâmpinate te îndreptățeau pe deplin să o faci! Că ne-ai predat o lecție deschisă de tărie, încredere și suport pe care nici cel mai puternic și lăudat TEDx nu ni-l putea oferi. Contribuția noastră, a colegilor tăi, indiferent de amploarea ei, contează enorm pentru noi în a atinge împreună cu tine, scopul definit al CSSA!

Ana Hecico a lansat o provocare, iar noi avem opțiunea și datoria morală de face această societate mai bună, fie singuri, fie alături de Școala Alergării!

Lecția din 2019 e următoarea: crede în tine!
2020: Împreună, povestea merge mai departe.

Școala Alergării - Ana Hecico
Școala Alergării – Ana Hecico

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *